Home » rolunk a
István
Hirdetői nyilatkozat
Tartalmunkban időnként kapcsolt linkeket használunk, amikor azokra kattint, mi az után jutalékot kaphatunk – Önnek ez nem jár többletköltséggel. A weboldal használatával Ön elfogadja feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat.

https://fogadas.com/ azért jött létre, hogy segítse a felhasználókat a helyes választásban a különféle webhelyek, platformok, szolgáltatások és fogadásokalkalmazásokat. Szakértői csapatunk megismerkedett az online sportfogadási szektor minden fontos részletével. Táblázataink, listáink, áttekintéseink, útmutatóink és tippjeink ingyenesen elérhetők, és célja, hogy a helyes választáshoz szükséges információkat biztosítsuk.

Küldetésünk

Az Egyesült Királyság sportfogadási arénája még soha nem volt ennyire tele elérhető opciókkal, mint most. A TV- és médiahirdetésekkel, valamint a csapatszponzorációval, beleértve a mez reklámokat, egyértelmű, hogy az Egyesült Királyság fogadóinak teljes kínálata rendelkezésére áll az online fogadóirodáknak.

Azt akarjuk, hogy biztonságosan, felelősségteljesen és biztonságosan fogadjon a megfelelő online fogadóirodákon, amelyek pontosan azt biztosítják, amit sportfogadásaival szeretne kapni. Nem akarjuk, hogy elcsábítson egy káprázatosnak tűnő üdvözlőajánlat, de amikor ténylegesen elfogadja azt, azt látja, hogy keveset ígér abból, amit gondolt. Segítünk alkudni az online fogadóirodák és sportfogadási ajánlatok gyakran zavaros világában; hogy megtalálja a legjobb ajánlatokat, amelyek valóban tisztességesek és tisztességesek, és növelik sportfogadási élményét.

Mindenekelőtt azt szeretnénk, hogy törvényesen fogadjon, és hogy minden fontos személyes és pénzügyi adata biztonságban legyen azokon a webhelyeken, amelyek szigorú titkosítási eszközökkel és megfelelő adatvédelmi szabályzattal rendelkeznek. Éppen ezért mindig csak olyan online sportkönyveket talál itt felsorolva, amelyek megfelelő, Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsági engedéllyel rendelkeznek.

Szerkesztői szabályzat

Kizárólag a sport és sportfogadás területén a legmagasabban képzett írókat, tartalomszolgáltatókat és elemzőket alkalmazzuk és dolgozunk velük együtt. Minden lehetséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy az általunk közölt információk tényszerűen pontosak és naprakészek legyenek, bár nem vállalunk felelősséget olyan ritka alkalmakkor felmerülő veszteségekért, amelyek nem teljesen helytállóak.

Minden közölt információ sérelme nélkül készült, bár közreműködőink természetesen kompenzációt kapnak hozzájárulásukért.

Hirdetési szabályzat

A https://fogadas.com/ oldalon közzétett tartalom némelyike ​​esetenként a megfelelő módon megjelölt funkciók vagy sportkönyvek hirdetésével együtt járhat. Ezt nem szabad semmiféle kompromisszum jelének venni – sem tartalomszolgáltatóink intergritása, sem a https://fogadas.com/ függetlensége érdekében.

Kereskedelmi csapatunk szívesen folytat megbeszéléseket a https://fogadas.com/ jellegének megfelelő potenciális partnerségekről vagy hirdetési elhelyezésekről. Ha úgy érzi, hogy ez érdekelné Önt, kérjük, lépjen kapcsolatba kereskedelmi csapatunkkal a [email protected].

Vállalati információ és cím

Általános kérdéseivel, megjegyzéseivel és javaslataival írjon nekünk a [email protected] e-mail címre

Clickout Media Ltd
AA PH, Camilleri Buildings,
Oratory Street,
Naxxar,
NXR 2504
Málta
Cégjegyzékszám: 103525.

István
István

Nagy István több éves szabadúszó szövegíró tapasztalattal rendelkezik az iGaming világában. Ő maga is nagy szeretettel gondol a sportokra és a kaszinójátékokra, így tartalmai egy valódi játékos szemszögéből készülnek azzal a céllal, hogy az új fogadóknak segítsenek.

Was this article helpful?
0