Home » Hírek » la liga mire szamithatunk a betis barcelona valencia talalkozoin

La Liga: mire számíthatunk a Betis, Barcelona, Valencia találkozóin?

Rácz Dávid
Hirdetői nyilatkozat
Tartalmunkban időnként kapcsolt linkeket használunk, amikor azokra kattint, mi az után jutalékot kaphatunk – Önnek ez nem jár többletköltséggel. A weboldal használatával Ön elfogadja feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat.
almeria barcelona talalkozo meccs

A mai spanyol labdarúgó mérkőzések izgalmas csatákat ígérnek a La Liga rajongóinak. A Las Palmas fogadja a Real Betist, a Valencia FC a Real Sociedadot, és a Barcelona és az Almeria találkozója mellett sem mehetünk el.

Ebben a cikkben megnézzük mire számíthatunk, ha fogadni szeretnénk.

Las Palmas – Real Betis

A Real Betis továbbra is a szezon legmagasabb helyezéseire törekszik, hogy kvalifikálja magát az Európa Ligába. A csapat ambiciózus céljaik érdekében folyamatosan a legjobb hat között próbál maradni, ám csak egyetlen ponttal vezetnek a hetedik Real Sociedad előtt. Ez izgalmas küzdelmet ígér a szezon utolsó két mérkőzésére. A Real Betisnek most a Las Palmas elleni mérkőzésen kell megmutatnia, hogy képesek továbbra is versenyben maradni az európai álmokért. A Las Palmas azonban nem adja könnyen magát, különösen otthon, a Gran Canaria stadionban. A Las Palmas az elmúlt 5 mérkőzősén egyaránt vereséget szenvedtek, és most elszántak arra, hogy véget vessenek ennek a rossz sorozatnak. Továbbá, a Las Palmas könnyedén veszélybe kerülhet, mert két vereséggel, és a Cadiz két győzelmével ismét a másodosztályban találhatják magukat. A Real Betisnek ezért nem lesz könnyű dolga ma este.

Mindkét csapatnak sérülésekkel és eltiltásokkal is szembe kell néznie a mérkőzés előtt. A Las Palmas hiányolni fogja Perrone és Sinkgraven játékát, míg a Real Betisből hiányozni fognak olyan kulcsfontosságú játékosok, mint Young Diaot, Avilla, Bakambu és Bartra. A két csapat egymás elleni teljesítménye a Real Betis oldalán van, a legutóbbi 5 találkozóból négy alkalommal is a sevillai csapat nyert, és bár a Las Palmas otthon erős ellenfelként számít, a Real Betis reménykedik abban, hogy a jó formáját kihasználva (4 győzelem a legutóbbi 5 mérkőzésen) sikerül győzelmet aratnia.

betis meccs

A mérkőzést Javier Iglesias Villanueva fogja vezetni, aki mérsékelt számú szabálytalanságot jegyez az előző mérkőzéseken. Mindkét csapatnak vannak tendenciái a szabályok megsértésében, így a Teljes sárga lapok; Több mint 3.5 fogadási opció vonzó lehet. A Real Betis jelenlegi formájában valószínűleg győzelmet arat Las Palmasban, ami a közel 2-es szorzóért nem rossz lehetőség.

A ma esti mérkőzés egy igazán izgalmas és kiélezett összecsapást ígér a La Liga-ban, hiszen a hazaiak a kiesés ellen menekülnek, míg a Betis az Európa Ligás helyét szeretné bebiztosítani.

18+. Kérjük felelősségteljesen fogadj!

Almeria – Barcelona

Az Almeria és az FC Barcelona közötti összehasonlítás az idei La Liga szezon alapján érdekes képet fest a két csapat teljesítményéről. Az Almeria számára a szezon kihívásokkal teli volt, hiszen 62,86%-os vereségi aránnyal zárhatja az idényt. Az andalúz csapat az előző mérkőzésén vereséget szenvedett a Betis ellen egy igazán kiélezett harcban, míg az FC Barcelona a legutóbbi találkozóját megnyerte a Sociedad ellen.

Az FC Barcelona az utolsó 2 idgenbeli mérkőzését elveszítette, előbb a Real Madridtól kaptak ki 3-2-re, majd a Gironától 4-2-re, az Almeria pedig sorozatban az utolsó 3 hazai meccsét vesztette el. A szorzók egyértelműen a katalán csapat győzelmét mutatják az utolsó helyezett Almeraa ellen. Ezen kívül a Barcelona átlagosan több gólt lőtt és kevesebbet kapott mérkőzésenként, mind hazai, mind vendégként. A gólképtelenség és a védekezés terén azonban az FC Barcelona áll jobban, hiszen a Barca 43%-os aránnyal nem kapott gólt a mérkőzéseken, míg az Almeria csak 17%-os aránnyal rendelkezik ebben a tekintetben.

Az Almeria és az FC Barcelona közötti közvetlen összecsapások története is fontos tényező. Eddig 16 alkalommal játszottak egymással, és a Barcelona nyerte a legtöbb mérkőzést (81%). Az utolsó találkozót (2023.12.20.) a Barcelona nyerte 3:2-re. Összességében tehát az adatok alapján az FC Barcelona erősebbnek tűnik az Almeriahoz képest a La Liga 2023/2024-as szezonjában.

18+. Kérjük felelősségteljesen fogadj!

Rácz Dávid
Rácz Dávid

Néhány éves tapasztalattal a háta mögött a szenvedélye a labdarúgás. Mindig is szeretett a dolgok mögé látni - így vonzotta a mérkőzések elemzése és a fogadások világa is.

Was this article helpful?
0

Latest Betting News

[latest_betting_news]