Home » Hírek » fontos meccsek elott all a juventus es a lazio

Fontos meccsek előtt áll a Juventus és a Lazio

Szikora Tamás
Hirdetői nyilatkozat
Tartalmunkban időnként kapcsolt linkeket használunk, amikor azokra kattint, mi az után jutalékot kaphatunk – Önnek ez nem jár többletköltséggel. A weboldal használatával Ön elfogadja feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat.
juventus szurkolok

A Genoa – Lazio és Cagliari – Juventus párosítások talán nem mozgatják meg rögtön a szurkolók fantáziáját, de érdemes ezekre is odafigyelni. A rómaiak karnyújtásnyira vannak az európai kupaporondtól, míg a Zebráknak az ezüstérem sem elérhetetlen a Serie A-ban. Ehhez tegyük hozzá, hogy pár napon belül ismét összecsapnak az Olasz kupa elődöntőjében és máris sokkal érdekesebbé válnak ezek a mérkőzések. Lássuk, mit kell tudni a pénteki találkozókról és mire lesz érdemes megtenni tétjeinket.

Genoa – Lazio

10 pont és öt pozíció választja el egymástól ezt a két együttest az olasz élvonal tabelláján, ám ez senkit ne tévesszen meg. Noha a Lazio jobban áll és az Olasz kupában is versenyben vannak, a Genoa többször is meglepetést okozott, márciusban pontot raboltak a Juventustól, legutóbb pedig a 10. helyen álló Fiorentinával ikszeltek. Teljesítményüket a fogadóirodák is értékelték, hiszen a várnál talán alacsonyabb szorzót adnak rájuk, a Lucky Block például 3.15-öt tett a nevük mellé, míg ellenfelüknél is 2.42 szerepel. Alberto Gilardino emberein persze kevesebb nyomás van, mivel nincs reális esélyük az európai kupák elérésére, tavaly pedig mindkét egymás elleni meccsükön egy gól döntött, a bajnokságban éppen a Genoa javára.

genoa lazio fogadas

Jelenlegi helyzetük dicséretesnek mondható, tavaly a másodosztályból küzdötték vissza magukat, miközben most a top 10 sem elérhetetlen. Csak öt pont a hátrányuk a firenzeiekhez képest, játékosaik közül pedig kiemelendő Albert Gudmundsson, aki a legutóbbi három mérkőzésen mindannyiszor betalált. Gondot okozhat viszont, hogy a húzónevek közül Vitinha és Junior Messias is hiányzik sérülés miatt.

Más célok vezérlik azonban a hetedik helyen álló Lazio csapatát, mert az Európa-ligában eddig remeklő Atalantától csak kettő pontra vannak és a hatodik pozíció már selejtezőt ér az Európa Konferencia Ligában, ráadásul az ötödik Roma is csak hat egységgel lógott meg. Árnyalja viszont a képet, hogy utóbbiak egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, ráadásul a Lazio számára menekülni kell a Napoli elől is, akik éppen ugyanannyi pontot (49) szedtek össze, mint ők.

A győzelem kötelező lenne számukra, de plusz terhet jelenthet, hogy április 23-án a kupában még kétgólos hátrányból kellene visszahozniuk magukat a Juventus ellen, miközben kérdéses a játéka olyanoknak, mint Ciro Immobile és Alessio Romagnoli. Ilyen előzmények után a döntetlen is benne van a pakliban, amire jelenleg 3.05 a szorzó a Lucky Blocknál. Aki kicsit kockáztatna, annak a Mindkét csapat szerez gólt opciója is érdekes lehet, ami elég kétes a fogadóiroda előrejelzése szerint, 1.99 van az igenre és 1.75 a nemre.

18+. Kérjük felelősségteljesen fogadj!

Cagliari – Juventus

Még jelentősebb különbség van a harmadik helyen álló Juventus, illetőleg a 14. helyezett Cagliari között. A torinóiaknak hat ponttal vannak elmaradva a Milan mögött, de van némi idejük ledolgozni ezt, ugyanakkor a Bologna is csak négy pontra van mögöttük, tehát még van tennivalójuk. A formájuk sem volt igazán erős mostanában, a legutóbbi öt bajnokiból csak egyet nyertek meg, így muszáj összekapniuk magukat.

„Nyolc bajnoki győzelméből a Cagliari hatot otthon szerzett. Nagyon nehéz meccs lesz, Cagliariban mindig nehéz játszani, különösen akkor, amikor a klub a túlélésért küzd” – idézte a Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri szavait a Foot Italia.

cagliari juventus fogadas

A szakember által megemlített hazai forma esélyt adhat a Cagliarinak, amire szükségük is lesz, hiszen hiába vannak a középmezőnyben, ott szoros a csata, a 18. helyen lévő Frosinone pedig mindössze négy pontra van. Menekülésük egyelőre sikeresnek tűnik, a legutóbbi három bajnokin veretlen maradt Claudio Ranieri együttese, amely az elmúlt két hétben előbb az Atalantát győzte le, majd az éllovas Interrel játszottak döntetlent.

Csakhogy a bukmékerek még így sem látnak sok esélyt a sikerükre, erre 4.90 a szorzó a Lucky Block kínálatában és mindössze 1,75 a Juventusra. Utóbbi sikere és a 2,5 gólnál több tűnik jelenleg a legvalószínűbbnek, de látván a Cagliari eredményességét, nem lepődnénk meg, ha gólt rúgnának ellenfelüknek, például a mostanában remeklő Nicolas Viola révén.

18+. Kérjük felelősségteljesen fogadj!

Szikora Tamás
Szikora Tamás

Tominak gyerekkora óta a sport a szenvedélye. Több éves újságírói és szövegírói tapasztalattal rendelkezik, jelenleg szabadúszóként tevékenykedik. Cikkeivel igyekszik minél több ember számára érthetővé tenni a sport világát és annak történéseit.

Was this article helpful?
0

Latest Betting News

[latest_betting_news]