Home » Hírek » ez varhato a premier league kovetkezo fordulojaban

Ez várható a Premier League következő fordulójában

Rácz Dávid
Hirdetői nyilatkozat
Tartalmunkban időnként kapcsolt linkeket használunk, amikor azokra kattint, mi az után jutalékot kaphatunk – Önnek ez nem jár többletköltséggel. A weboldal használatával Ön elfogadja feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat.
Premier League Brighton & Hove Albion v Aston Villa

Az angol Premier League minden évben izgalmas mérkőzéseket és lenyűgöző futballteljesítményeket kínál a világ minden tájáról érkező rajongóknak. A 2023/2024-es szezon sem volt kivétel, és számos csapat bemutatta képességeit a pályán. Ebben a cikkben áttekintjük néhány kulcsfontosságú statisztikát és eredményeket a szezon során, összpontosítva három kiemelkedő csapat, a Brighton, az Aston Villa, valamint a Chelsea, a West Ham United és a Liverpool, illetve a Tottenham Hotspur teljesítményére.

Brighton – Aston Villa

A Premier League 2023/2024-es szezon mérkőzéseinek alapján összehasonlítottuk a Brighton és az Aston Villa teljesítményét. Az adatok alapján a Brighton 35,29%-os vereségi aránnyal zárta a szezont, míg az Aston Villa 57,14%-os győzelmi aránnyal büszkélkedhetett.

A Brighton utolsó mérkőzését elveszítette, míg az Aston Villa legutóbbi találkozója döntetlennel zárult. Érdemes kiemelni, hogy a Brighton az utóbbi hat mérkőzésén nem tudott győzni, míg az Aston Villa az utolsó négy mérkőzésén veretlen maradt.

brighton aston villa luckyblock

Gólok tekintetében a Brighton kevesebb átlagos gólt szerezett (1,5), mint az Aston Villa (2,1). Hazai pályán a Brighton átlagosan 1,8 gólt lőtt, míg az Aston Villa idegenben átlagosan 1,6 gólt szerzett. A kapott gólok terén a Brighton átlagosan több gólt kapott (1,68), mint az Aston Villa (1,49). Hazai környezetben a Brighton átlagosan 1,44 gólt kapott, míg az Aston Villa idegenben átlagosan 1,59 gólt engedett be.
A Brighton a mérkőzések 15%-án nem kapott gólt, míg az Aston Villa a mérkőzések 23%-án tartotta meg a kapuját érintetlenül.

A mérkőzések során a legtöbb gól általában a második félidőben született. Az adatok alapján a Brighton és az Aston Villa eddig összesen 13 alkalommal találkozott egymással. Az összes mérkőzés 62%-át az Aston Villa nyerte meg. Az utolsó közöttük lejátszott mérkőzés (2023. szeptember 30-án) az Aston Villa javára zárult 6:1-es eredménnyel.

Az utóbbi öt egymás elleni találkozójukon a Brighton nem tudott győzni, és az összes mérkőzést az Aston Villa nyerte meg.

18+. Kérjük felelősségteljesen fogadj!

Chelsea – West ham

A Premier League 2023/2024-es szezon mérkőzéseinek alapján összehasonlítottuk a Chelsea és a West Ham teljesítményét is. A Chelsea 41,18%-os győzelmi aránnyal zárta a szezont, míg a West Ham 37,14%-os győzelmi aránnyal rendelkezett.

A Chelsea az utolsó mérkőzését megnyerte, míg a West Ham legutóbbi találkozója döntetlennel zárult. Érdemes megjegyezni, hogy a Chelsea az utolsó három hazai mérkőzését egymás után megnyerte, míg a West Ham az utolsó három mérkőzésén nem tudott győzni.

chelsea west Ham luckyblock

Gólok tekintetében a Chelsea átlagosan több gólt szerzett (1,9), mint a West Ham (1,6). Hazai pályán a Chelsea átlagosan 2,2 gólt lőtt, míg a West Ham idegenben átlagosan 1,6 gólt szerzett. A kapott gólok tekintetében a Chelsea átlagosan kevesebb gólt kapott (1,74), mint a West Ham (1,86). Hazai környezetben a Chelsea átlagosan 1,47 gólt kapott, míg a West Ham idegenben átlagosan 2,24 gólt engedett be.A Chelsea a mérkőzések 21%-án nem kapott gólt, míg a West Ham a mérkőzések 14%-án tartotta meg a kapuját érintetlenül.

A mérkőzések során a legtöbb gól általában a második félidőben született. Az adatok alapján a Chelsea és a West Ham eddig összesen 37 alkalommal találkozott egymással. Az összes mérkőzés 59%-át a Chelsea nyerte meg. Az utolsó közöttük lejátszott mérkőzés (2023. augusztus 20-án) a West Ham javára zárult 3:1-es eredménnyel.

Az utóbbi öt egymás elleni találkozójukon a Chelsea kétszer nyert, egyszer döntetlen lett az eredmény, és kétszer győzött a West Ham.

18+. Kérjük felelősségteljesen fogadj!

Liverpool – Tottenham

A Liverpool 62,86%-os győzelmi aránnyal zárta a szezont, míg a Tottenham 52,94%-os győzelmi aránnyal rendelkezett.A Liverpool utolsó mérkőzése döntetlennel zárult, míg a Tottenham legutóbbi találkozója vereséggel végződött. Érdemes megjegyezni, hogy a Tottenham az utolsó három mérkőzését egymás után elveszítette, és az utolsó három mérkőzésén nem tudott győzni.

Gólok tekintetében a Liverpool átlagosan több gólt szerzett (2,2), mint a Tottenham (2,0). Hazai pályán a Liverpool átlagosan 2,5 gólt lőtt, míg a Tottenham idegenben átlagosan 1,8 gólt szerzett. A kapott gólok tekintetében a Liverpool átlagosan kevesebb gólt kapott (1,03), mint a Tottenham (1,59). Hazai környezetben a Liverpool átlagosan 0,88 gólt kapott, míg a Tottenham idegenben átlagosan 1,76 gólt engedett be.

liverpool tottenham luckyblock

A Liverpool a mérkőzések 26%-án nem kapott gólt, míg a Tottenham a mérkőzések 18%-án tartotta meg a kapuját érintetlenül.A mérkőzések során a legtöbb gól általában a második félidőben született. Az adatok alapján a Liverpool és a Tottenham eddig összesen 45 alkalommal találkozott egymással. Az összes mérkőzés 49%-át a Liverpool nyerte meg. Az utolsó közöttük lejátszott mérkőzés (2023. szeptember 30-án) a Tottenham javára zárult 2:1-es eredménnyel.

Az utóbbi öt egymás elleni találkozójukon a Liverpool kétszer nyert, kétszer döntetlen lett az eredmény, és egyszer győzött a Tottenham.

18+. Kérjük felelősségteljesen fogadj!

Rácz Dávid
Rácz Dávid

Néhány éves tapasztalattal a háta mögött a szenvedélye a labdarúgás. Mindig is szeretett a dolgok mögé látni - így vonzotta a mérkőzések elemzése és a fogadások világa is.

Was this article helpful?
0

Latest Betting News

[latest_betting_news]