Home » Hírek » egy tweet megosztassal bekerulhetsz a 100 000 dollaros pokerversenyre

Egy tweet megosztással bekerülhetsz a 100 000 dolláros pókerversenyre

Tamás Zoltán
Hirdetői nyilatkozat
Tartalmunkban időnként kapcsolt linkeket használunk, amikor azokra kattint, mi az után jutalékot kaphatunk – Önnek ez nem jár többletköltséggel. A weboldal használatával Ön elfogadja feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat.
coinpoker fooldala

A CoinPoker éves Crypto Series of Poker (CSOP) versenye már javában zajlik, és már a főversenyre készülnek, amely április 28-án, vasárnap 18:30-kor kezdődik.

Ez a vasárnapi verseny egy $100,000 GTD No Limit Hold’em verseny lesz, 500 dolláros nevezési díjjal. Egy szerencsés játékos teljesen ingyenes részt vehet majd a versenyen, ha beköveti a @CoinPoker_OFF Twitter fiókját, retweeteli ezt a bejegyzést, és a CoinPoker alkalmazás felhasználónevével kommentál.

Eddig mindössze 22 nevezőt regisztráltak, ami a cikk írásakor 89 000 dolláros overlay-t jelent. Korlátlan rebuy van, és ez az overlay még több játékost csábíthat az utolsó percekben. Ráadásul két órás késői regisztrációs időszak is van.

További vasárnapi versenyek

A vasárnapi speciális verseny szintén a főversennyel párhuzamosan, 19:00-kor kezdődik, erre 200 dollár a nevezési díj, és eddig 26 játékos regisztrált rá 50 000 dolláros GTD-vel – egy újabb szaftos overlay.

A high rollerek számára több vasárnapi verseny is van 5000 dolláros nevezési díjjal, sőt, a szokásos CSOP versenynaptáron kívül még 25 000 dolláros versenyek is vannak.

vasarnapi versenyek coinpoker

A készpénzes (cash) játékokat illetően a CoinPoker az interneten a legmagasabb tétekkel zajló akciókat kínálja, különösen vasárnap esténként – a múlt hétvégén $1000/$2000 asztalok futottak Tony G-vel és néhány 300 000 dollár feletti, brutális pot-tal.

A CoinPokert 2017-ben alapították, és arról lett híres, hogy 2022-ben a történelem legnagyobb online pókerleosztását rendezte meg, ami most kapaszkodj meg: egy 7,75 millió dolláros pot volt.

A CoinPoker app

Ezen a teljesen decentralizált, kriptopókeres oldalon a játékosok Tetherben (USDT) fogadnak – ami egyenértékű az amerikai dollárral, és ez lehetővé teszi az oldal számára, hogy anonim legyen. A CoinPoker világszerte elérhető.

Nem számít, hogy melyik országban élsz, itt regisztrálhatsz egy CoinPoker-fiókot, és freerollal bejuthatsz a főversenyre, csupán egy Twitter-bejegyzés megosztásáért.

coinpoker app

A CoinPoker alkalmazás támogatja a mobil és asztali játékot is, minden eszközön – Windows, Mac, Android vagy iOS -, és egy szép dolog, hogy akár egy MetaMask tranzakció aláírásával is bejelentkezhetsz.

Személyes adatokra nincs szükség – csak egy e-mail cím és egy telefonszám a számla visszaállításához.

CSOP, ranglista, freerollok, befizetési bónusz

A 41 versenyes esemény 10 napig tart, ami április 19-én indult, 1 millió dollár garantált nyereményalapot és 10 000 dollár hozzáadott értéket biztosítva a CSOP ranglistán legjobban végző játékosoknak.

A CoinPoker CSOP teljes versenynaptárát, beleértve a nagy vasárnapi versenyeket és a főversenyt is, megtalálod a CoinPoker.com weboldalon, valamint a letölthető kliensben vagy a mobilalkalmazásban.

Ha kipróbálnád magad, akkor regisztrálj még ma CoinPoker-fiókot, hogy részt vehess az 500 dolláros vasárnapi freeroll nyereményjátékban a Twitteren, még mielőtt az lejár.

A micro stakes játékosok az alkalmazásban is találnak rendszeres freeroll versenyeket, több szatellit selejtezőt a CSOP-ra és 0,01 dolláros nevezési díjú versenyeket.

A CoinPoker emellett 100%-os bónusszal várja a játékosokat akár 1100 dollárig – három befizetésre elosztva -, valamint 33%-os rakebacket kínál a platform natív kriptotokenjének, a CHP birtokosainak.

A kifizetések pedig teljesen ingyenesek, csak a blokklánc-hálózati díjakat kell megfizetni.

Tamás Zoltán

Zoltán a Fogadas.com csapatának tagja, több éves tapasztalattal a háta mögött. Szenvedélye a labdarúgás, évekig amatőr szinten játszott is, ám ezt lecserélte a mérkőzések elemzésére az évek során.

Was this article helpful?
0

Latest Betting News

[latest_betting_news]