Home » Hírek » bl ma este barcelona psg es a dortmund atletico madrid

BL: Ma este Barcelona – PSG és Dortmund – Atletico Madrid

Tamás Zoltán
Hirdetői nyilatkozat
Tartalmunkban időnként kapcsolt linkeket használunk, amikor azokra kattint, mi az után jutalékot kaphatunk – Önnek ez nem jár többletköltséggel. A weboldal használatával Ön elfogadja feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat.
mbappe psg

Ma este folytatódnak a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágói. Így ez egy jó alkalom arra, hogy felfrissítsük mi történt az odavágón, és megnézzük, milyen esélyekkel vágnak neki a csapatok a visszavágónak.

Barcelona – PSG

Az odavágón meglepetésre a Barcelona 3-2-re megverte a párizsiakat idegenben. Mbappé pocsékul játszott, a hazai oldalon az ex-barcás Dembelé és Vitinha szállították a gólokat, míg a vendégeknél Raphinha talált be kétszer, és Christensen egyszer.

A bátor fogadók egy legalább háromszoros szorzót csíptek meg ezzel a Barcelona győzelemmel. Úgy tűnik, hogy a ma esti találkozóra fordult a kocka, és már a Barcelona az esélyesebb. A Lucky Block oldalon például 2,18-as szorzót csíphetünk el a hazaiak győzelmére.

barca psg 1

A hazai oldalon Balde, Gavi és Sergi Roberto sérülés miatt nem játszik majd, míg Christensen begyűjtötte a második sárga lapját. Luis Enrique csupán a Kimpembe, Kurzawa, Rico hármasról kénytelen lemondani ma este.

Meglepetés vagy sem, de a PSG továbbjutására egészen őrületes 3,75-ös szorzót kaphatunk. Ez már csak azért is érdekes, mert egy jó formában lévő PSG szerintünk képes lehet megverni a barcát, és továbbjutni.

Bár már sem Messi, sem Neymar nem tagja a párizsi együttesnek, ha nem szeretne lehajtott fejjel távozni Mbappé a PSG-től, akkor ez az utolsó esélye megmutatni, hogy mire képes.

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Borussia Dortmund – Atletico Madrid

A spanyolok az odavágón 2-1-re nyertek német ellenfelükkel szemben. Az Atletico már az első félidőben megrúgta a két gólját, a 4. percben Rodrigo de Paul, majd a 32. percben Samuel Lino talált be Kobel kapujába.

A dortmundi részről Sebastian Haller volt a gólszerző a mérkőzés 81. percében. Ez a gól még sokat jelenthet nekik a folytatásban. Ám rossz hír, hogy a visszavágón Haller nem lesz képes játszani sérülés miatt.

dortmund atletico

Az Atletico a hazai győzelmével várhatóan „leparkolja a buszt” a visszavágóra. Bár a felállások még nem derültek ki, a szorzókból jól látható, hogy egyértelmű vendég továbbjutásra tippelnek a fogadók. Bár a mérkőzés megnyerésére elég mesés 3,25-ös szorzót fizet a Lucky Block, a továbbjutásukra elég keveset, csupán 1,44-et.

Elnézve ezeket a szorzókat, számunkra ez azt jelenti, hogy egy kevés gólos védekezős mérkőzést láthatunk majd. Bár 1,63-as szorzót ad jelen pillanatban a 2,5 gól fölött, ez egy elég becsapós szám. Simeone csapata biztosan nem fogja feltárni a lehetőséget a hazaiak előtt, hogy megfordítsák a mérkőzést. Így szerintünk egy 1 max 2 gólos találkozónak lehetünk szemtanúi.

A fordulat akkor következhet be, ha a dortmundiak az első félidő elején lerohanják ellenfelüket, és legalább 1 gólt belőnek. De még így is kihúzhatja az Atletico egy x-re a mérkőzést, amivel továbbjutnak.

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Úgy véljük, hogy mind a Barcelona – PSG, mind a Dortmund – Atletico Madrid mérkőzés igazi csemege így a Bajnokok Ligája hajrájában. Itt már kevésbé kockáztatnak a csapatok, de persze a futballban bármi megtörténhet.

Tamás Zoltán

Zoltán a Fogadas.com csapatának tagja, több éves tapasztalattal a háta mögött. Szenvedélye a labdarúgás, évekig amatőr szinten játszott is, ám ezt lecserélte a mérkőzések elemzésére az évek során.

Was this article helpful?
0

Latest Betting News

[latest_betting_news]